Xerox a drupa 2012 kiállításon

A Xerox az idei drupa 2012 szakkiállításon az olyan digitális nyomdaipari technológiák és szolgáltatások bemutatására koncentrál, amelyekkel még magasabb szintre növelhető a vállalatok nyereségessége.

More Information

Május 3-ai nyitó sajtókonferenciáján Ursula Burns, a Xerox elnök-vezérigazgatója ennek szellemében arról számol be, hogyan fejleszt tovább, és biztosítja vezető pozícióját a vállalat a digitális nyomtatás területén. 

Xerox „digitális megálló” a drupán

A Xerox standja a 8/B csarnokban lesz, ahol a cég a színes digitális berendezéseit mutatja be kezdve a Xerox Colour 550/560 terméktől egészen a XeroxCiPress™ 500 tintasugaras gépig. A látogatók ugyanitt találkozhatnak a Xerox munkafolyamat és üzletfejlesztési megoldásaival, amelyek szintén a magas színvonalú színes digitális nyomtatást támogatják.

További kiemelkedő programok, bemutatók a Xerox standon

•    Eladásösztönzési tanácsadás a standra látogatók számára. Az érdeklődők tapasztalatokat szerezhetnek arról, hogyan készítsenek költséghatékony módon marketing anyagokat, fotós kiadványokat, tranzakciós nyomatokat, direkt leveleket, könyveket és egyéb nyomtatványokat.

•    A standon folyamatosan előadások hallgathatók meg a digitális nyomtatás üzleti előnyeiről a világ minden pontjáról érkező felhasználók saját tapasztalatai alapján.

•    Élő bemutatókon és esettanulmányokon keresztül lehet nyomon követni az XMPie fejlesztők, vásárlók és partnereik előadásait, akik olyan sikeres szoftveres Xerox megoldásokról számolnak be, mint az Individualised Communications Managment, a személyre szabott Web-to-print és marketing portál, valamint az 1:1 többcsatornás kommunikáció.

•    A web 2.0 megoldások is szóba kerülnek a Xerox standján. Az érdeklődők a twitter, a Facebook, a LinkedIn és a blogok üzleti hasznosításáról kapnak bővebb áttekintést a közösségi médiában járatos szakértőktől.

•    A nap fénypontjaként a Xerox által szponzorált világhírű táncszínház, a Cirque du Soleil produkcióját láthatják a látogatók a Xerox standon. A társulatot a Xerox irodai berendezésekkel és széles körű technológiai szolgáltatásinak biztosításával támogatja.

Premier Partner nemzetközi kapcsolatépítési konferencia

A drupa 2012 keretein belül a Xerox vendégül látja a világ sok száz dokumentumkezeléssel foglalkozó vállalatának képviselőjét a Xerox Premier Partner Global Network kongresszuson, amelyen a résztvevők bemutathatják üzleti megoldásaikat, illetve új együttműködéseket is kialakíthatnak egymással.

Mit jelent a Xerox számára a drupa?

„A drupa 2012 kiváló alkalmat és platformot teremt arra, hogy megmutassuk partnereinknek, illetve a potenciális felhasználóinknak azt, hogy milyen jól kiaknázható lehetőségek vannak ma a digitális nyomdapiacon. A Xerox elkötelezett abban, hogy partnerei, vásárlói számára valóban olyan szolgáltatásokat nyújtson, amelyekkel hosszútávon fenntartható és jövedelmező üzleti folyamatokat építhetnek ki – beleértve ebbe a hardveres, és szoftveres megoldásokat, valamint az ezekhez kapcsolódó tanácsadói támogatást. A Xerox standján bemutatjuk a gyakorlatban is ezeket a megoldásokat.” – hangsúlyozta Jeffrey Jacobson, a Xerox Global Graphics Communications vezetője.

Relevant Files

  • New Word Document   Name: Xerox_drupa_osszefoglalo_2012_0329.docx, Size: No Filesize bytes, Download

Quotes

A drupa 2012 kiváló alkalmat és platformot teremt arra, hogy megmutassuk partnereinknek, illetve a potenciális felhasználóinknak azt, hogy milyen jól kiaknázható lehetőségek vannak ma a digitális nyomdapiacon. A Xerox elkötelezett abban, hogy partnerei, vásárlói számára valóban olyan szolgáltatásokat nyújtson, amelyekkel hosszútávon fenntartható és jövedelmező üzleti folyamatokat építhetnek ki – beleértve ebbe a hardveres, és szoftveres megoldásokat, valamint az ezekhez kapcsolódó tanácsadói támogatást. A Xerox standján bemutatjuk a gyakorlatban is ezeket a megoldásokat.

Jeffrey Jacobson, a Xerox Global Graphics Communications vezetője

Company information

A Xerox Corporation 22,5 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít ügyfelei számára, hogy azok a hasznot hozó üzleti folyamataikra fókuszálhassanak. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén egyaránt a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára.  A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi, illetve kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, valamint pénzügyi szolgáltatásokat, továbbá a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 130 000 alkalmazottja több mint 160 országban szolgálja ki a legmagasabb szinten az ügyfeleket. Ha további információkra kíváncsi látogasson el a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com vagy http://www.acs-inc.com címekre.

Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre.

30th March 2012

Main Press Contact

Langó Károly

Café PR - senior tanácsadó

+36 1 880 3084

Rakonczai Kamilla

Xerox - marketingkommunikációs menedzser

Tags

[xerox]

Search for More SMNRs

Short URL: http://prst.co/2Mt

Bookmark and share: